Meerwaarde aan uw project


BOOT staat in haar kracht als zij betrokken is bij het voorbereiden en uitvoeren van infra- en bouwprojecten. Meedenken in aanbestedingstrajecten, samen brainstormen over het ontwerp en de details. Scherpe risicoanalyses, planningen en kostenramingen verzorgen. Slimme alternatieven, besparingen en varianten voordragen. Faciliteren van vergunningstrajecten, meesturen in de uitvoering enz. Op deze manier geven wij samen meerwaarde aan uw project.

Wij weten dat uw projecten onder tijdsdruk staan en dat u gaat voor kwaliteit en resultaat. Flexibiliteit en verantwoordelijkheid zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij sturen bewust aan op het voorkomen en beheersen van risico’s. Dat doen wij met de juiste inventarisaties, de inzet van technische specialisten, gesprekken met de betrokken partijen en het initiëren van onderzoeken die nodig zijn voor een goed ontwerp- en vergunningentraject.

Wij werken niet alleen aan een project; wij werken samen met u en uw opdrachtgever. Als partner en desgewenst risicodragend. Door kritisch te luisteren en te analyseren, adviseert BOOT u optimaal over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Uw wensen vertalen wij naar een ontwerp en tekeningen, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bekijk al onze dienstenBekijk al onze diensten