Sparringpartner


U wilt op zo kort mogelijke termijn rendement uit uw investeringen. Om tot weloverwogen beslissingen te komen, is aanvullende informatie nodig. BOOT levert u informatie, zodat u kunt komen tot een onderbouwd businessplan. BOOT staat aan uw zijde om de realisatie tot een succes te maken.

Dankzij onze kennis en ervaring overzien wij uw vraagstuk integraal. We schatten risico’s in en schakelen op de juiste momenten. Zo brengen wij snelheid in uw project. Bovendien houden wij rekening met uw lopende productieproces zodat u tijdens de onderzoeksfase en aanleg zo min mogelijk hinder ondervindt.

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn belangrijke issues. Door onze ervaring in onder meer de petrochemische industrie handelen we volgens de laatste richtlijnen op dit vlak. Uiteraard zijn we VCA gecertificeerd en beschikken onze landmeetkundigen, milieukundigen en inspecteurs over de juiste veiligheidsmiddelen. Omdat onvoorziene zaken kunnen optreden, beschikken wij over een eigen calamiteitendienst die u ontzorgt. Net als u werken wij aan een verkleining van onze CO2 uitstoot. We zijn gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder, niveau 4.

Met BOOT is het goed zaken doen. Neem contact met ons op op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bekijk al onze dienstenBekijk al onze diensten