Inrichten van uw buitenruimte


Uw organisatie is gericht op het uitvoeren van kerntaken. Daarbij streeft u naar effectiviteit en efficiëntie. Over de niet-kerntaken bij de inrichting van de buitenruimte en in de bebouwde omgeving, voert u de regie. U besteedt deze taken uit aan partijen die aangesproken willen worden op deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deskundigen die u volledig ontzorgen. Zo’n partij is BOOT.  

De werkwijze van BOOT bij het inrichten van de buitenruimte kenmerkt zich door een integrale aanpak, risicobeheersing, duurzaamheid en kennisontwikkeling. Het bedenken en uitwerken van haalbare producten tot en met ondersteuning in de realisatiefase is onze core business. Getoetst aan de praktijk en actuele ontwikkelingen. ’Duurzaamheid’ en ‘Economisch meest voordelige inschrijving’ is voor BOOT meer dan alleen een begrip. U kunt bij ons terecht voor integrale vraagstukken in de infrastructuur, maar ook voor individuele diensten op het gebied van waterbeheer, grootschalige topografie, bodem- en asbestvraagstukken bent u bij BOOT aan het juiste adres. Onze brede kennis en ervaring zorgt ervoor dat u snel een deskundig advies ontvangt.

Werkt u samen met BOOT, dan weet u wat u krijgt. Kennis van zaken, transparantie en communicatie, kwaliteit en inventiviteit. Met als hoofddoel: zorg voor de leefomgeving van de inwoners.

Bekijk al onze dienstenBekijk al onze diensten