Uw grondexploitatie in vertrouwde handen!
 

De grondexploitatie is de basis waarop u wilt kunnen bouwen, letterlijk en figuurlijk. Met name bij binnenstedelijke herontwikkeling is de grondexploitatie een projectdeel met risico’s.

De gedreven projectmanagers van BOOT zijn bekend met complexe en binnenstedelijke herontwikkelingslocaties. Wij committeren ons aan de belangen van u als ontwikkelaar. Uw idee is de rode draad van de herontwikkeling. We dragen zorg voor het tijdig bouwrijp maken van de locatie. Na de bouw wordt de locatie woonrijp opgeleverd en eventueel overdragen aan de gemeente. 

Onze projectmanagers zijn ervaren in het aansturen van processen rondom de grondexploitatie. Zij kennen de kritische factoren en sturen op tijd, geld en kwaliteit. Vanzelfsprekend stemmen wij hierbij af met derden; professioneel en resultaatgericht. Uw duurzaamheidsambities worden door de projectmanager op passende wijze geïmplementeerd.

Bij BOOT is veel specialistische kennis aanwezig. U profiteert hiervan, omdat wij bij uw project deze kennis en ervaring snel en eenvoudig kunnen inzetten.

De ontwikkeling van uw projectlocatie staat voorop. We zijn een betrouwbare en betrokken partner die zich professioneel verantwoordelijk voelt en uw belangen behartigt. Aan BOOT geeft u uw  grondexploitatie in vertrouwde handen. 

Bekijk al onze dienstenBekijk al onze diensten